Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας την Κυριακή του Τυφλού, 9 Ιουνίου, θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λέρου.

Την μεσημβρίαν της Κυριακής 9/6 θα μεταβεί στην Κάλυμνο προκειμένου την πρωΐαν της Δευτέρας 10/6 να τελέσει Θεία Λειτουργία στον κοιμητηριακό Ι. Ναό του Ταξίαρχου.

Το εσπέρας της Δευτέρας 10/6 και ώρα 7:00΄, θα χοροστατήσει στον εορτάζοντα Ι. Ναό του Οσίου Πατρός ημών Λουκά του Ιατρού, στην Χώνη Καλύμνου, την δε πρωΐαν της 11ης Ιουνίου θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και την Λιτάνευση πέριξ του Ιερού Ναού. Την 9:30΄ βραδινή στον Αρχαιολογικό χώρο του Χριστού της Ιερουσαλήμ θα τελέσει την πανυχίδα της αποδόσεως της Εορτής του Πάσχα.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 6:30΄ το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην εορτάζουσα Ιερά Μονή της Αναλήψεως του Κυρίου Καλύμνου, την δε πρωίαν της Πέμπτης 13/6, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και περιφορά της Ιεράς Εικόνος πέριξ της Ιεράς Μονής.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου. Το Εσπέρας του Σαββάτου 15/6 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα εκκλησιαστεί στον Ιερό Ναό του Ιωάννου του Θεολόγου.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής.

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως