Το εσπέρας της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα Καλύμνου, τα παιδιά μας – οι τελειόφοιτοι μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων της Καλύμνου και υποψήφιοι των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, οι διευθυντές των Λυκείων, οι καθηγητές τους και οι γονείς και κηδεμόνες τους, συμμετείχαν στην Νυκτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Παΐσιος, συμπαραστατούμενος από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ισίδωρο Γλυνάτση.

Στον σύντομο πατρικό λόγο του, που απηύθυνε στους υποψηφίους μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων, ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε «καλή επιτυχία», τους παρότρυνε να έχουν τόλμη και θάρρος, να είναι συγκεντρωμένοι στα μαθήματά τους, να είναι οπλισμένοι με την χάρη του Θεού μας, και να είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν.

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των μαθητών που μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων, ενώ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κάθε μαθητής έλαβε το αναμνηστικό (γραφική ύλη και μία μικρή εικόνα του Αγίου Σάββα), ως ευλογία από την Ηγουμένη της Ιεράς Μονής του Αγίου Σάββα.

Φωτογραφίες:  Μάμας Χαραμαντάς - Κάλυμνος news

 
 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

 

Επιμέλεια:   Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως