Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 541

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ.Παΐσιος, το εσπέρας της Τρίτης 8/11/2022, παραμονή της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, τέλεσε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο της ενορίας του Σωτήρος Χριστού Λέρου.

Την επομένη 9-11-2022, ανήμερα της εορτής, τέλεσε τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στο εορτάζον ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου στο Λακκί (περιοχή «Σκουλούδι»), της ενορίας Αγίου Νικολάου, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ. Τέλος, ο Μητροπολίτης τέλεσε τρισάγιο εις μνήμην του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β΄ και του πρ. Μητροπολίτου Λέρου κυρού Νεκταρίου.


ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Το εσπέρας της Τρίτης 8-11-2022 και σε κλίμα κατάνυξης, τελέστηκε στην Κάλυμνο, ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νεκταρίου, στον ομώνυμο Ναό, στην τοποθεσία «Καλυμνιά», χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό ιερέων της νήσου. Την επομένη 9-11-2022, ανήμερα της εορτής ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες: Ν.Μαμάκας - «Αλήθεια FM»