Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1250

Φέρομεν εις γνώσιν των ευλαβών χριστιανών ότι την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, η Αγίας μας Εκκλησία τιμά την εορτή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης.

 

ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’  Αρτοκλασίας, στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κηρύκου & Ιουλίττης, στο ύψωμα της περιοχής της Καμάρας νήσου Λέρου (Ενορία Αγίων Τεσσαράκοντα), και το πρωΐ της επομένης, Δευτέρα 15 Ιουλίου, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’  Αρτοκλασίας, στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κηρύκου & Ιουλίττης, της Ενορίας Αναστάσεως Kαλύμνου, και το πρωΐ της επομένης, Δευτέρα 15 Ιουλίου, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας του εσπερινού θα προσφερθεί κέρασμα στον αύλειο χώρο του ιερού παρεκκλησίου.

 


ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, πανηγυρίζει ο ενοριακός Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνης νήσου Λέρου.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου, παραμονή της εορτής, και ώρα 7:30΄ το απόγευμα, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα λάβει χώρα λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Μαρίνης, εις τας οδούς της πόλεως και στον ομώνυμο λιμένα.

Το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου, θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς συμπατριώτες μας όπως προσέλθουν στην Ιερά Πανήγυρη.

 


ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 6 το απόγευμα, στην Ιερά Μονή Αγίων Αγγέλων θα τελεστεί Μικρά Παράκληση εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς συμπατριώτες μας όπως προσέλθουν στην Ιερά Παράκληση.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως