Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2383

ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΕΡΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

 

Ο Μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος, παρακολούθησε την πρόβα generalle, της παράστασης της παιδικής σκηνής της Θεατρικής Ομάδας Λέρου "Περπατώ εις το δάσος" της Στέλλας Μιχαηλίδου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο στο Λακκί της Λέρου.

Ο Μητροπολίτης εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση και το επίπεδο της δουλειάς, και συνεχάρη τους συντελεστές και υπευθύνους της Θεατρικής Ομάδας Λέρου.

 

 

 

 

Λίγα λόγια για το έργο:

"Περπατώ εις το δάσος" της Στέλλας Μιχαηλίδου

Οι αναμνήσεις από πολλά κλασικά παραμύθια (Κοκκινοσκουφίτσα, Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοντορεβιθούλης, κ.ά.) διασταυρώνονται, συνδυάζονται, περιπλέκονται και φτιάχνουν την περιπετειώδη διαδρομή μιας αλλόκοτης ηρωίδας! Ένα μυητικό ταξίδι είναι το "Περπατώ εις το δάσος", η πορεία ενός παιδιού, δηλαδή του καθενός από μας, στη ζωή, για ν' ανακαλύψει τον εαυτό του και τους άλλους και να ταξιδέψει στον κόσμο.

H Παιδική Σκηνή της Θεατρικής Ομάδας Λέρου επέλεξε να παρουσιάσει αυτό το έργο, αυτή την διαδρομή, αυτό το ταξίδι για την αναζήτηση του εαυτού μας και την κατανόηση των άλλων με τη συμμετοχή των εφήβων μελών μας (Γυμνάσιο-Λύκειο) και τριών ενηλίκων μελών της κεντρικής σκηνής. Όλοι μαζί το απολαύσαμε, θυμηθήκαμε και διασκεδάσαμε ψάχνοντας, περπατώντας σε ένα δάσος άγνωστο και μυστηριώδες, με ήρωες πολύ γνωστούς που μετά από πολλές περιπέτειες μας έγινε οικείο.


Οι συντελεστές της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Διαμαντάρας, Ειρήνη Ντινάκη

Σκηνικό-Κοστούμια-Αφίσα: Ρένα Φιλιππίδου

Υποβολείο: Τζένη Φραντζέσκου

Φροντιστήριο: Πόπη Κουτούζου

Μακιγιάζ: Ρία Καστή

Φωτογραφίες: Ουρανία Καραλή

Χειρισμός ήχου: Μίκα Ρεουλλά

Χειρισμός φωτισμού: Κώστας Πετρίδης

Τεχνική υποστήριξη: Γιώργος Πολυζόπουλος, ¶ννα Βάρνα

Ηλεκτρολογική υποστήριξη: Κίμωνας Διαμαντάρας

 

Παίζουν: Ανθή Χατζητσολίδη, Ειρήνη Κουβά, Ιόλη Κοντραφούρη, Νάστια Κάσπροβα, Δέσποινα Μαρούγκα, Νικόλας Λιβανός, Γιώργος Δράκος, Τζένη Τράτση, Ειρήνη Τσάτσου, Παντελής  Λιβανός, Θωμάς Γρύλλης, Μαριάντζελα Κονδυλάκη, Ιωάννα Διαμαντάρα, Έλενα Πεντζίκη.

Για την Θεατρική Ομάδα Λέρου

Λευτέρης Διαμαντάρας

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφία:  Θεατρική Ομάδα Λέρου