+ ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ
Δημοσιεύτηκε: 16 ΜΑΙ, 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ

 

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα», προέβη σε μία γενναιόδωρη δωρεά ιατροτεχνολογικού υλικού, νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλωσίμων ιατρικών και νοσοκομειακών υλικών μεγάλης αξίας, στο Νοσοκομείο της Λέρου.

Η γιγαντιαία προσπάθεια, με τα μεγάλα κιβώτια, συνολικού βάρους 14 τόνων (!), να έρχονται από την Σουηδία, με ειδική μεταφορά κοντέινερ, έτυχε της υποστήριξης της Ιεράς μας Μητροπόλεως, αλλά και αρκετών φορέων της τοπικής κοινωνίας της Λέρου και ειδικότερα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πανάκριβος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως υπερηχοτομογράφος, καρδιολογικά μηχανήματα, συσκευές απινίδωσης, χειρουργικά εργαλεία, ηλεκτρικά νοσοκομειακά κρεβάτια, φορεία, ειδικά τροχήλατα και ειδικές καρέκλες για ΑΜΕΑ, πάρα πολύ αναλώσιμο υλικό (συστήματα ορού, συστήματα οξυγόνου, κλπ.).

Κατά την παράδοση των υλικών παρόντες ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ.Παΐσιος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Νικόδημος Φωκάς, ο Έπαρχος κ.Ι.Θεμέλαρος, ο Δήμαρχος κ.Μιχ.Κόλιας, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη συνοδευόμενη από τα μέλη του Δ.Σ. κυρίες Ειρήνη Παπακωνσταντίνου, Ειρήνη Πίπου, Φλώρα Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Στεργιάδη, Ευφημία Αθανασιάδου και Σεβαστή Περιφεράκη, η πρόεδρος του Κ.Θ.Λέρου κα Λήδα Σαρικά, ο πρόεδρος ξενοδόχων Λέρου κ.Εμμ.Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου και μέλος της Διοίκησης του Κ.Θ.Λ. κ.Ι.Σιφουνιός, κ.α.

 

 


Στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν για την τεράστια αυτή προσφορά ο Μητροπολίτης μας, η πρόεδρος του συλλόγου και η πρόεδρος του Κ.Θ.Λέρου:

 

 ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

 

 Επιμέλεια-Φωτογραφίες-Βίντεο:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως